Projekbeskrivelse

Hvad koster det?

Priser

Inkluderer ganske enkelt også fotografens tid og talent og det nyeste udstyr.
Når du nu har en fotograf på stedet vil det da være tosset ikke lige at tænke efter, om du kunne slå flere fluer med ét smæk og få materiale med hjem og samtidig spare penge. For den løsning, du i første omgang havde i tankerne kan nu pludselig kombineres, så du også har lidt i gemmerne til næste nyhedsbrev, eller den video, du har gået og tænkt på at lave i trekvart år. Måske kan der tænkes en referencevideo ind med en glad kunde, når vi nu er på adressen? Måske kunne du godt tænke dig lidt afveksling i dit materiale og den 360 grader optagelse viser bare rummet på en mere levende måde (og engagerer publikum som intet andet).

Hvad koster det?

Priser

Inkluderer fotografens tid og talent og det nyeste udstyr.

Før du investerer i billeder og video, som tilfører din virksomhed værdi er det rigtig vigtigt, at du først undersøger om vi er et match.

Tag en snak med os for at fortælle, hvad du godt kunne tænke dig og for at finde ud af, hvordan vi arbejder, hvilke licenser, vi tilbyder (så du ved, hvordan du kan bruge billeder og video) og for at se, om vi taler godt sammen. 

Du kan sikkert godt huske sidst du købte noget, du blev skuffet over – det er en følelse, der godt kan blive hængende lidt. Det er ufatteligt irriterende at have brugt tid og penge på noget, man ikke er glad for. Den følelse er ekstra træls at få med hjem i rygsækken i forhold til billeder og video, fordi det er dit visuelle materiale og det er noget, du skal vise til andre.

Det er meget vigtigt at få forventningerne afstemt inden du sætter noget igang, så du er sikker på at få dét, du skal bruge.

Så derfor kan du forvente en meeeget alvorlig (!) samtale med os, inden vi får luft under vingerne. Det kan nogle gange være rigtig dejligt med en hurtig flyvetur, men det er som regel først, når vi har lært hinanden godt at kende. Vi tager os tid til at lære dig og dine ønsker at kende, ellers kan vi jo ikke være sikre på, at du får dét, du ønsker 🙂

Dronefoto

3500,- kr.

5 færdigredigerede stillbilleder

Dronevideo

4500,- kr.

30-45 sek. sammenklippet video.

Dronefoto og video

6500,- kr.

5 færdigredigerede stillbilleder og 30-45 sek. sammenklippet video.

Eksklusiv

42000,- kr.

10 færdigredigerede stillbilleder, heraf 2 brandingbilleder og op til 45 sek. sammenklippet video med stills og tekst og logo. Med royalty free musik.

Kombinationsmuligheder

360 grader optagelse

+ 1995,- kr.

Èn af ovenstående + 360 grader optagelse.

Videooptagelse

Spørg på pris

Kombinér dronefoto og videooptagelser med ordinære videooptagelser.

Og meget mere

Spørg på pris

Kombinér på kryds og på tværs – og husk, at du får samlerabat, når du har flere opgaver! Ring og hør mere om dine muligheder for gode billeder til en god pris.

Kontakt os